Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Marcel Schutte

Graag stel ik mijzelf aan u voor, mijn naam is Marcel Schutte en mijn bouwjaar is 1975 en ik ben woonachtig in het plaatsje Tuk. Uit  het mooie plaatsje Tuk komt ook mannenkoor karrespoor die ooit een grote hit hebben gehad met “mooi man”. Ik woon daar samen met mijn prachtige vrouw Adelien en onze 4 zoons. We vinden het heerlijk om als gezin te genieten van elkaar. Naast het genieten van het gezin probeer ik actief te zijn in de sportschool.

Het team waar ik bedrijfsleider van ben is een zeer hecht team wat altijd voor de klant klaarstaat, uniek zijn wij in verschillende service aspecten zoals auto bezorgen aan huis en auto kopen aan huis. Omdat ik zelf een groot gezin heb weet ik als geen ander hoe belangrijk het kostenaspect is. Onze prijzen zijn dan ook zeer scherp en wij selecteren alleen de mooiste auto’s voor u. Wij zullen u te allen tijde voorzien van eerlijk advies, ook als dat betekent dat we u geen auto zullen leveren. Wij zijn Bosch Car service dealer wat voor u als klant het voordeel biedt dat wij u een totaalpakket aan service kunnen bieden, namelijk naast de verkoop van een auto ook onderhoud op maat.

Wij maken graag kennis met u!

Tot ziens bij Autobedrijf Pheifer

Bedrijfsleider Marcel Schutte
(06) 270 506 39
m.schutte@pheifer.nl

Ons team

35 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 9,6 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl