Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Services

Autobedrijf Pheifer heeft een naam hoog te houden als het gaat om bijzondere occasions. Maar we begrijpen dat u in uw zoektocht naar een uitstekende tweedehandsauto zekerheid de doorslag geeft.

Daarom lopen we graag voorop als het om service gaat. Dat is onze drive. Ontdek onze vooruitstrevende services, waar zekerheid en gemak centraal staan. Of u nu in Friesland woont, of ver daarbuiten.

Service van Autobedrijf Pheifer

  • Altijd bereikbaar mét snelle reactie.
  • Altijd proefrijden, in heel Nederland.
  • Altijd zeker door onderhoudshistorie en garantie.

Zeker en flexibel

Onze service? Daarin gaan we ver. Letterlijk. Want waar u ook woont in Nederland, Autobedrijf Pheifer vindt altijd een oplossing om u kennis te laten maken met uw droomauto. Want we houden er van snel te schakelen.

We leveren dus niet alleen jonge occasions met een plus. We staan ook voor service met een plus. Net even verder. Dat maakt ons vak zo mooi. En we hopen dat die instelling ook voor u het verschil maakt.

Goed
W.j. Van rij (Uitwellingerga)
Prima
B Schaaf (Harlingen)
Vandaag een top auto gekocht bij dit bedrijf, we wonen in zuid-limburg en ook hier de proefrit aan huis service gewoon top! Auto kwam picobello aan bij ons. Komen afspraken na en geven een eerlijk inruil voorstel! Zeker een aanrader!
Ruud (Papenhoven)
Klantvriendelijk en deskundig personeel
D Bosgraaf (Sneek)
Auto gekocht bij Autobedrijf PHEIFER. Echt vriwndwlijk mensen, alles meteen geregeld, redelijk prijs bij inruil van oude auto. Auto wat ze heb verkocht ardig opgeschrijven. Helemaal TOP. Dankjewel
Tomasz K (Helmond)

Vraag over een occasion? Inruilvoorstel krijgen?

Bel (0515) 41 58 25

Ook via WhatsApp 06 27 05 06 39 of 06 52 62 27 50 razendsnel antwoord!

 
78 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 8,9 / 10 - Klantenvertellen.nl