Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek
 

Onderhoud

Omdat wij kwaliteit van onze producten en onze diensten erg belangrijk vinden, hebben wij ons aangesloten bij Bosch Car Service. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland. Bij ons zijn alle merken welkom.

Uw auto is in onze werkplaats in goede handen. Of het nu gaat om een APK keuring, reparatie of regulier onderhoud. Ook voor seizoenscontroles kunt u bij ons terecht. Daarbij kunt u altijd rekenen op een verrassend betaalbare prijs.

Onderhoud bij Autobedrijf Pheifer

  • Altijd helderheid in de kosten.
  • Altijd de hoogste kwaliteit.
  • Altijd openheid tijdens het onderhoud.

Zeker en transparant

Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service en bovendien BOVAG gecertificeerd. Dat staat garant voor onderhoud met een plus. Onze monteurs werken met de beste onderdelen en de nieuwste apparatuur.

Bij elke onderhoudsbeurt geven we u vooraf inzicht in de kosten. Op de hoogte blijven? Dat kan, we sturen u graag een foto update via Whatsapp. Zo weet u altijd waaraan we werken.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Autobedrijf Pheifer. Word altijd deskundig en snel geholpen. Goede communicatie en betrouwbaar en eerlijk. Er wordt gekeken naar de beste oplossing voor de klant en niet naar wat voor de garage het meeste oplevert voor zoals b...
Jellie Wiersma (Sneek)
Zeer vriendelijk te woord gestaan.problemen worden altijd opgelost.
J. Van hellemond (Arum)
In augustus 2018 heb ik een Ford Fiesta gekocht en deze is keurig afgeleverd met een grote beurt en een half jaar garantie.
Pieter De boer (Joure)
Zeer goede ervaring. Vakkundig en flexibel.
D Kuperus (Oppenhuizen)
Uitstekend.
J. Van slooten (Olderbekoop)

Heeft u een vraag of zoekt u een specifieke auto?

Bel (0515) 41 58 25

Bel ons

119 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 8,8 / 10 - klantenvertellen.nl