Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
37x
9,6
97%

Louise uit: Amsterdam

12 februari 2021
10

Capable, Friendly, Safe and Professional Service

I had a great experience with Autobedrijf Pheifer B.V. I found my car online and Pheifer helped me very fast and kindly to arrange a COVID-19 safe test drive at my house in Amsterdam. The car really got presented in its absolute best condition (looked like new!). Lucas who delivered the car was so knowledgeable about the car, answered every question I had and went above and beyond to make the experience professional, friendly, and very informative. As I am an Expat in The Netherlands, upon registering the car at the RDW I ran into a challenge and needed extra documentation from Gemeente Amsterdam to complete the registration. Autobedrijf Pheifer B.V. was very supportive and respectful of the situation and kindly re-arranged delivery of the car (to my doorstep once again!). I highly recommend their services.

Aanbeveling: Ja

Günther de Vries uit: WINSCHOTEN

1 februari 2021
9

Heldere afspraken en snel geregeld

Op dinsdag een schot voor de boeg gevraagd qua te verwachten inruilwaarde van de auto. Telefonisch een proefrit geregeld op de zaterdag. Mooie auto en nette chauffeur die de auto kwam brengen. Proefrit zolang we maar dachten nodig te hebben; geen haast..... Auto gekocht en die woensdag thuisbezorgd, ook door een nette chauffeur. En vragen werden telefonisch naar tevredenheid beantwoord! Even wennen op deze manier zaken te doen, maar met deze mensen is dat geen enkel probleem.

Aanbeveling: Ja

Jan van Dijk uit: Tuk

30 januari 2021
10

Onderhoud inplannen

Weer eens geweest om onderhoud in te plannen. Je merkt dat men daar hart heeft voor de zaak, even auto uitlezen en weet je meteen wat er allemaal moet gebeuren. Goed onderhoud is het behoud van je auto.

Aanbeveling: Ja

Patrick Hoogenboom uit: Grave

27 januari 2021
10

Snel en goed zonder rompslomp

Super ervaring! Zondagavond auto gezien online, Maandag in de lunchpauze, na proefrit aan huis (in dit geval op m'n werk) gekocht en op mijn naam staan. Vriendelijk en supersnel geregeld, inclusief overschrijven, vrijwaren oude auto en betaling. Geweldig.

Aanbeveling: Ja

Megan uit: Eindhoven

25 januari 2021
9

Great Experience

My experience from beginning to end was very professional and helpful. I feel like it's super important to buy a used car from a trustworthy person and I really felt that from Eelco! He and Lucas helped me with all of the admin that comes with buying a car as well as drove the car down with brand new tires and excellent service. Thanks again for all of your help! Would recommend anytime!

Aanbeveling: Ja

Jelmer uit: Utrecht

6 januari 2021
10

Vriendelijke, snelle en kwalitatief goede service!

Vandaag kochten wij voor de 2e keer een (tweedehands) auto bij Pheifer. Na een eerste positieve ervaring een aantal jaar geleden, nu ook weer heel tevreden! De proefrit aan huis en ook het afhandelen van de koop ging ontzettend snel en soepel en alle medewerkers die we hebben gesproken zijn altijd even vriendelijk. Ook niet onbelangrijk: beide keren een heel nette inruilprijs gekregen voor onze oude auto's. Een extra bedankje gaat uit naar voor Lucas, die ons tijdens de proefrit wegwijs maakte in het rijden van een hybride auto!

Aanbeveling: Ja

Petra Van schuppen uit: Utrecht

5 januari 2021
10

Geweldige service

Vanaf begin ben ik heel vriendelijk geholpen. Goede service zoals proefrit aan huis. Kon mijn auto inruilen en de auto die ik kocht werd ook thuis afgeleverd. Bij vragen werd ik gelijk geholpen. Heel fijn bedrijf

Aanbeveling: Ja

Frederik uit: Bergen NH

19 december 2020
10

Uitstekend

Vriendelijk geholpen en snelle afhandeling

Aanbeveling: Ja

Hans uit: Scheveningen

17 december 2020
10

Zeer prettige kennismaking met het bedrijf

Zondag online een auto gevonden en nu donderdag na een proefrit al op naam gekregen en de zaak verder administratief heel soepel afgehandeld. Zoals ik dit autobedrijf heb ervaren kan ik het van harte aanbevelen.

Aanbeveling: Ja
37 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 9,6 / 10 - klantenvertellen.nl