Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
144x
8,8
100%

Ron uit: Maarssen

9 januari 2020
10

Zeer klantvriendelijk

Zeer mooi Mercedes gekocht met weinig kilometers op de teller. Goede inruil prijs terug gekregen voor eigen auto. Enorm attente en vriendelijke verkopers zowel via de mail als persoonlijk. Laagdrempelig bedrijf waar je je gelijk thuis voelt als je binnenstapt!

Aanbeveling: Ja

MV uit: Joure

9 januari 2020
10

Nette auto gekocht en een mooie inruilprijs gekregen.

De gekochte auto was in prima staat en de prijs was redelijk. Ik heb een goede inruilprijs voor auto gekregen.

Aanbeveling: Ja

Ralf uit: Amersfoort

24 december 2019
9

Prima

Goede en snelle service..aardige mensen

Aanbeveling: Ja

Edwin uit: Eenrum

2 december 2019
10

Goede auto’s voor een scherpe prijs.

Mooie auto’s voor een scherpe prijs. Eerlijk en goed advies.

Aanbeveling: Ja

P. uit: Zwolle

1 december 2019
9

Deskundig en vriendelijk

Vriendelijk geholpen en geen gedoe over inruilauto, gewoon direct een redelijk inruilbedrag voorgesteld.

Aanbeveling: Ja

Menno uit: Broek op langedijk

18 november 2019
9

Erg mee denkend bedrijf dat vertouwt voelt

Mijn ervaring bij Pheifer omschrijf ik als erg goed. Eelco (de verkoper) heeft zeer goed meegedacht en was erg vriendelijk.

Aanbeveling: Ja

Rinse Jan uit: Tijnje

13 november 2019
10

Ga eens langs.

Auto gekocht naar tevredenheid. Vriendelijk en correcte verkoper. Afspraken zijn goed nagekomen. Auto loopt nog in de garantieperiode maar verwacht geen problemen. Ga er zeker langs voor aanschaf van een eventuele andere auto.

Aanbeveling: Ja

Linda uit: Eindhoven

11 oktober 2019
10

Heel klantvriendelijk

Wij hadden een afspraak om voor een auto te kijken, maar waren later ivm het verkeer en daar maakten ze totaal geen probleem over en waren heel vriendelijk, ook toen we binnen kwamen, goede uitleg gekregen en de auto was boven verwachting goed en mooi. Zijn heel blij met de aankoop en zeker over deze zaak.

Aanbeveling: Ja

Manon uit: Roden

26 september 2019
10

Super service!

Super service! De auto kon niet gelijk mee ivm een reparatie dus kreeg ik zomaar aangeboden een leenauto te mogen gebruiken. Helemaal super was dat mijn auto naar mijn huis werd gebracht en zo kon de leenauto weer mee naar Sneek. Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf Pheifer!

Aanbeveling: Ja
144 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 8,8 / 10 - klantenvertellen.nl