Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
37x
9,3
94%

Olivia uit: Rotterdam

1 december 2021
10

Vriendelijk en uitstekend geholpen

We zijn super goed geholpen door Lukas Bijlsma. Zijn manier van adviseren en meedenken is erg prettig en dan ook de reden dat we ja hebben gezegd na de proefrit. Autobedrijf Pheifer heeft aan hem een waardevolle collega in huis.

Aanbeveling: Ja

Steef uit: Heerhugowaard

27 oktober 2021
10

Vriendelijk en gastvrij!

Vorige week zaterdagochtend de stoute schoenen aangedaan om twee Audi’s Q3 te gaan bekijken, als eerste kwam ik bij Pheifer/ Eelco als verkoper terecht. Bij binnenkomst zie je gelijk hoe serieus het bedrijf zijn voertuigen presenteren. Eelco heeft duidelijk uitleg gegeven over de historie van de Q3 en dat schept gelijk een band. Met Eelco de afspraak gemaakt dat ik na het zien van de andere Q3 rond de middag weer zal verschijnen. Na het bekijken van de andere Q3 kwam ik al snel tot de conclusie dat die het niet ging worden. Bij binnenkomst bij autobedrijf Pheifer waren beide verkopers druk met klanten bezig. Ik heb toen een verse bak koffie gekregen en met een kwartier zijn we met beide tevredenheid tot een koop overeenkomst gekomen. Vanmorgen zijn we de Q3 gaan halen en we waren zeer tevreden met de aflevering. Bij binnenkomst in de showroom viel mijn oog op een elektrische auto, welke wij als tweede auto bij de deur zouden willen hebben. Bij thuiskomst heb ik een aantal foto’s doorgestuurd naar Eelco en met goed vertrouwen zijn we tot de tweede aanschaf overgegaan. Dit gaat om wederzijds vertrouwen… Dat kan ook met z, n goed en betrouwbare bedrijf. Aankomende zaterdag word aan huis onze nieuwe auto afgeleverd, dat noem ik nog eens service. Ik zou zeggen, ga zo door … Ik zeg Santé

Aanbeveling: Ja

Tony uit: Arnhem

24 oktober 2021
10

uitstekend

Uitstekende service. Prettige behandeling. Tevreden klant.

Aanbeveling: Ja

Ina uit: Veenendaal

24 oktober 2021
10

Niets dan lof over autobedrijf Pheifer!!

We kunnen alleen maar zeggen dat we heel tevreden zijn met hoe alles is gegaan. Ze namen, onder het genot van een kopje koffie, alle tijd voor ons. Na het maken van een proefrit met de BMW X1 alles even doorgepraat. We hebben toen, nadat we een mooi bod op onze Citroën C4 Picasso Grande kregen, de schitterende BMW gekocht. Ook goede tekst en uitleg gehad over de bediening van de auto. We zijn super blij met onze aankoop.

Aanbeveling: Ja

Hans uit: Scheveningen

18 oktober 2021
10

Mijn ervaring met dit autobedrijf is echt uitstekend, zeer betrouwbaar !!!

Na een wat mindere, zeer kostbare, start in het buitenland met onze "nieuwe" auto, nog net binnen de garantie, en de daarop volgende karige afhandeling van het garantie bedrijf, werden wij blij verrast door het oplossingsgericht meedenken en de tegemoetkoming van Autobedrijf Pheifer B.V. (Eelco Wester) die daarmee het vertrouwen voor de volle 100% heeft hersteld. Ik durf dit bedrijf aan iedereen aan te bevelen. Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in. Helemaal blij met onze aanschaf!

Aanbeveling: Ja

Klaas-Karel uit: Assen

18 oktober 2021
10

Top behandeling

Afgelopen week mn bmw besloten in te gaan ruilen. Proefrit aan huis bracht me eerst nog even aan twijfelen (loslaten vd bmw is even lastig geweest) maar na wat communicatie zijn we tot een deal gekomen. De persoonlijke benadering en het meedenken bracht me tot deze keuze. Dat maak ik bij andere bedrijven wel eens anders mee. Gewoon n helder verhaal met duidelijke afspraken maakt dat ik uitzie naar het rijden in de Peugeot GTI die ik heb aangeschaft met autotrust garantie. Bedankt voor jullie aanpak!

Aanbeveling: Ja

Eric Dekker uit: Sint Nicolaasga

15 oktober 2021
9

Gastvrij en vriendelijk

Na een telefoontje of de auto er nog was, stond de auto al klaar voor een proefrit toen we aan kwamen. Na de proefrit, onder het genot van een kopje koffie, hebben we wat zaken door gesproken. Niets werd ons opgedrongen of druk opgezet. Na een kleine beurt hebben we de auto opgehaald. Alles top bedankt Hugo.

Aanbeveling: Ja

Ingrid uit: Appingedam

12 oktober 2021
9

Afspraak is afspraak

Zakelijk en correct. Goede aflevering. Conform afspraak. Wij zijn tevreden.

Aanbeveling: Ja

Andre uit: Bedum

12 oktober 2021
8

Open en prettige ontvangst ,en tijd

Na een bezoek in de showroom,is de intresse gebleven,en door prettige ontvangst. Is mijn aanschaf van de nieuwe auto,gebaseerd op een gun factor.

Aanbeveling: Ja
37 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 9,3 / 10 - klantenvertellen.nl