Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
28x
9,3
100%

Rob uit: Rucphen

4 maart 2020
10

Gewoon TOP !

We wilden onze oudere Ford Galaxy graag vernieuwen en kwamen op internet een nieuwere uitvoering tegen met net wat meer luxe bij Autobedrijf Pheifer. Gezien we in het zuiden van Noord-Brabant wonen, waren we blij verrast door de proefrit-aan-huis service. Na een vlot contact via Whatsapp, kwamen we snel tot een afspraak en een overeenkomst voor de inruil van de oude auto, die door de sympathieke chauffeur Harry na een succesvolle proefrit weer werd teruggereden naar Friesland. Deze service vinden we echt geweldig en zien weer een hele hoop leuke kilometers tegemoet in onze fijne nieuwe auto !

Aanbeveling: Ja

René uit: Uitgeest

1 maart 2020
10

Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, helemaal top!

Je zou er bijna wantrouwend van worden. Zoveel service en medewerking rond de aanschaf en inruil van een auto. Het bestaat dus nog! Geen onzin en verkoop praatjes maar gewoon alle medewerking en eerlijkheid en een volle tank benzine voor mijn terugreis naar Noord Holland. Dan vergeet ik mijn zonnebril en wordt deze op mijn verzoek per post keurig nagezonden. Ik ben een zéér tevreden klant!

Aanbeveling: Ja

perry uit: Dongen

28 februari 2020
10

perfect

prima service , denken echt met de zakelijke rijder mee , om tot een prima overeenkomst te leiden

Aanbeveling: Ja

Robbert uit: Bolsward

28 februari 2020
10

Gewoon een goede allround garage

Wij hebben de afgelopen jaren diverse auto's gekocht bij Pheifer. Fijne wagens met een eerlijk verhaal en prima informatie van Eelco Wester. Gemaakte afspraken worden nagekomen. De service is uitstekend. Het onderhoud gedegen.

Aanbeveling: Ja

Machiel J. de Boer uit: Weidum

28 februari 2020
10

Zeer betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam.

Onze zoveelste auto gekocht bij Autobedrijf Pheifer. Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf is al een aantal jaren geleden. Marcel heeft ons toe een prachtige Mercedes c180 sport verkocht. Vervolgens deze weer ingeruild op een Mercedes c300h en vorige week deze ingeruild voor een BMW i3. Tussendoor nog een extra auto gekocht bij Eelco, een Renault megane. Tegenwoordig zoek ik niet op internet naar een passende auto, maar 1 telefoontje met de beide heren lost mijn zoektocht vrijwel direct op. Dank nogmaals en ik kom terug!!! Met een hartelijke groet, Machiel J. de Boer

Aanbeveling: Ja

Marianna uit: WAGENBORGEN

27 februari 2020
10

Net autobedrijf, komt afspraken na.

Eerst telefonisch contact gehad ivm de reisafstand. Daardoor een en ander kort kunnen sluiten. Eenmaal aangekomen stond de auto al klaar voor een proefrit. Geen heen en weer gepingel met inruilwaardes. Gewoon recht door zee. Geen verkooppraatjes er om heen. Netjes te woord gestaan, en binnen enkele minuten was de koop rond. Zeer tevreden met de gekochte auto!

Aanbeveling: Ja

Frans uit: Makkum

3 februari 2020
8

Duidelijk en eerlijk

Positief

Aanbeveling: Ja

Janssen uit: Stiens

3 februari 2020
10

Dik voor mekaar!

Net bedrijf, goed geholpen! Service gericht

Aanbeveling: Ja

Cornelis uit: Vught

3 februari 2020
8

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Op 8 januari zag in op de website van Pheifer de auto van mijn dromen. Precies wat is zocht; de juiste uitvoering, de juiste kleur en een redelijke vraagprijs. Meteen telefonisch contact gezocht. Op basis van foto's en gegevens van mijn inruil auto deed Pheifer mij een voorstel en maakte we een afspraak voor een proefrit. Ik woon 200 km van Sneek maar dat was geen probleem want de auto werd naar Vught gebracht voor een vrijblijvende "Proefrit aan huis". Op vrijdag 10 januari was het al zover. De auto was keurig gepoetst, had net een beurt gehad en een nieuwe APK, stond op nieuwe banden en werd afgeleverd met een halfjaar garantie. De proefrit beviel zo goed dat we meteen tot aankoop van de auto hebben besloten. Super tevreden over Pheifer, Bedrijfsleider Marcel Schutte en Johannes die de auto naar Vught bracht en onze inruiler meenam naar Sneek.

Aanbeveling: Ja
28 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 9,3 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl