Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
139x
8,8
100%

Menno uit: Broek op langedijk

18 november 2019
9

Erg mee denkend bedrijf dat vertouwt voelt

Mijn ervaring bij Pheifer omschrijf ik als erg goed. Eelco (de verkoper) heeft zeer goed meegedacht en was erg vriendelijk.

Aanbeveling: Ja

Rinse Jan uit: Tijnje

13 november 2019
10

Ga eens langs.

Auto gekocht naar tevredenheid. Vriendelijk en correcte verkoper. Afspraken zijn goed nagekomen.Auto loopt nog in de garantieperiode maar verwacht geen problemen.Ga er zeker langs voor aanschaf van een eventuele andere auto.

Aanbeveling: Ja

Linda uit: Eindhoven

11 oktober 2019
10

Heel klantvriendelijk

Wij hadden een afspraak om voor een auto te kijken, maar waren later ivm het verkeer en daar maakten ze totaal geen probleem over en waren heel vriendelijk, ook toen we binnen kwamen, goede uitleg gekregen en de auto was boven verwachting goed en mooi. Zijn heel blij met de aankoop en zeker over deze zaak.

Aanbeveling: Ja

Perdok M uit: siddeburen

26 september 2019
8

goede benadering

alleen bij aflevering was de tweede sleutel niet ingelezen en zat er en kras op het rechter achterspatbord de sleutel mag ik kosteloos laten uitlezen bij bedrijf uit de buurt

Aanbeveling: Ja

Manon uit: Roden

26 september 2019
10

Super service!

Super service! De auto kon niet gelijk mee ivm een reparatie dus kreeg ik zomaar aangeboden een leenauto te mogen gebruiken. Helemaal super was dat mijn auto naar mijn huis werd gebracht en zo kon de leenauto weer mee naar Sneek. Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf Pheifer!

Aanbeveling: Ja

Dubbele ten Nape uit: Urk

27 juli 2019
9

Een heel net bedrijf die de klant zich koning laat voelen

Binnen een half uur een keurige offerte en een nette prijs voor mijn inruilauto Een klasse auto aan de BMW 218 active tourer Ben dik tevreden en geef de verkoper een9.5

Aanbeveling: Ja

Hans Adema uit: Meppel

27 juli 2019
10

Perfect geholpen door verkoper Eelco

Vandaag onze auto opgehaaldDeze was top afgeleverd dank jullie welEr word bij deze garage gekeken naar de beste oplossing voor de klant en niet naar wat voor de garage het meeste oplevert. Een betrouwbare garage die haar woord nakomt en een redelijke prijs bied bij inruil

Aanbeveling: Ja

Ruud Bonneveld uit: Amsteredam

25 juli 2019
9

Top geholpen door verkoper Eelco

Een mooi autobedrijf goede afspraken kunnen maken gewoon een top bedrijf

Aanbeveling: Ja

Wies Jetten uit: Lemmer

2 juli 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen toelichting gegeven.

Aanbeveling: Ja
139 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 8,8 / 10 - klantenvertellen.nl