Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
35x
9,6
100%

Dick uit: Alphen aan den Rijn

8 september 2020
9

Prettig en correcte samenwerking.

Het contact met Eelco, autogarage bedrijf Pheifer heb ik als als zeer prettig en correct ervaren. De auto is in tip top conditie, als mede ook de presentatie en de proefrit. De service is prachtig, de auto werd bij mij thuis gebracht. Met goede uitleg. tevens nog een mooie garantie erbij geleverd van Autotrust. Het kopen van een auto, heb ik hier als bijzonder fijn ervaren, ben blij met deze aankoop bij Eelco en garage bedrijf Pheifer.

Aanbeveling: Ja

Sven uit: Lemmer

29 augustus 2020
10

Geweldig

Mooi bmw 4 serie gekocht. Top afgeleverd en top auto!! Top service en uitstekend geholpen.

Aanbeveling: Ja

Eddie van dijk uit: Buitenpost

27 augustus 2020
10

Helemaal top

Super mooie auto gekocht voor een goede prijs, zeer vriendelijk behandeld. Proef rit gemaakt zonder gedoe Eerlijke inruil prijs gekregen voor mijn eigen auto.

Aanbeveling: Ja

Jeroen uit: Spijkenisse

27 augustus 2020
10

Uitstekend!!

Na het vinden van de auto die we graag zouden willen hebben dmv de website, had ik sochtends gebeld om een proefrit aan te vragen. Dit ruim 200km van het auatobedrijf vandaan, kon dezelfde dag nog waarna we vervolgens dezelfde middag nog besloten hebben om de auto te kopen! Dus voor ons was het een geweldige service en een vlotte maar vriendelijke afhandeling!

Aanbeveling: Ja

Sharon uit: Purmerend

11 augustus 2020
10

Top

Netjes geholpen, fijne sfeer en goede service!

Aanbeveling: Ja

B uit: Leeuwarden

7 augustus 2020
10

Vriendelijjk, behulpzaam, duidelijk en correct

Voldoende ruimte gekregen om eerst zelf op onderzoek te gaan. Vervolgens goed geïnformeerd en gefaciliteerd met het uitproberen en bekijken van de auto. Duidelijke vervolgafhandeling. Geen enkel moment een onaangenaam gevoel gehad wat ik bij andere autohandelaren wel eens had. Mocht het zo lopen dan kom ik hier zeker weer terug.

Aanbeveling: Ja

Kaylee uit: Sneek

6 augustus 2020
10

Goede service.

Wij hebben goede service ontvangen, en zijn erg blij met onze nieuwe auto die we bij pheifer in Sneek hebben gekocht.

Aanbeveling: Ja

{{referentie-naam}} uit: {{referentie-woonplaats}}

{{referentie-datum}}
{{referentie-gemiddelde}}

{{referentie-beschrijving-kort}}

-

Aanbeveling: {{referentie-aanbeveling}}

K.A. de Vries uit: Makkum

12 juli 2020
10

Relaxte sfeer, luisteren naar de klant.

De verkoper was niet opdringerig en luisterde goed naar ons. Zeer positieve ervaring met de verkoper en het autobedrijf. Ben zeer blij met onze nieuwe auto!!!

Aanbeveling: Ja
35 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 9,6 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl