Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
38x
9,3
94%

Edwin uit: Sneek

29 juni 2021
10

Goede snelle deskundige kwalitatieve club!

Een mooie tweedehands auto gekocht en onze oudere diesel ingeruild. Prettig en rustig gesprek, uitvoerige begeleiding en uitleg bij en over de auto en een prima deal kunnen sluiten zonder enige opdringerigheid. Auto stond zelfs gereserveerd tot het moment dat wij de proefrit konden maken en zelf toen was er geen druk te voelen. We voelden ons zeer op het gemak en er werd alle tijd voor genomen. Ondanks alle beperkende maatregelen rondom COVID hebben wij ons zeer vrij gevoeld en denken we met plezier terug aan onze aankoop die tot op heden zeker bevalt!

Aanbeveling: Ja

Simone uit: Joure

26 juni 2021
8

Prima, vlot en realistisch qua prijs

Prima auto gekocht, eerlijk en vlotte onderhandeling

Aanbeveling: Ja

Ietie Boomsma uit: Sneek

25 juni 2021
10

Uit stekende garage kom ik zeker weer

Myn LP Werd er heel goed geholpen niet opdringerig werden zelfs voor de zekerheid ook nog nieuwe banden onder gezet terwijl ik er helemaal niet om had gevraagd echt een aanrader

Aanbeveling: Ja

Piet uit: Bovenkarspel

25 juni 2021
10

Goed geholpen

Ik woon zelf in Noord Holland, en het leveren van de auto tot aan de deur, zonder meerprijs, was geen probleem.

Aanbeveling: Ja

Loek uit: Heeze

10 juni 2021
10

Fijne overdracht van nieuwe auto (occassion)

Ik woon op 2:30 uur afstand van de garage van Pheifer in Sneek, maar heb weinig van deze beperking gemerkt. Ik kon meteen een afspraak maken voor een proefrit. Ik ben hiervoor naar Sneek gereden en de proefrit was goed geregeld. Voor de uiteindelijke aankoop zijn we overeengekomen dat de auto naar mijn huisadres gereden werd. En hier aangekomen mocht ik de auto eerst door mijn eigen garage laten keuren, voordat de aankoop beklonken werd. Fijne samenwerking.

Aanbeveling: Ja

John rieder uit: Den helder

26 mei 2021
10

Perfect

Woensdag gebeld om op zaterdag een proef rit te kunnen maken. Was helemaal geen probleem werd netjes gereserveerd voor de zaterdag. Heb de auto gekocht en lucas heeft hem netjes afgeleverd aan huis en legde het 1 en ander nog uit. Kortom van begin tot eind perfect

Aanbeveling: Ja

Rene uit: Leeuwarden

17 april 2021
10

Helemaal Top

Op vrijdag telefonisch naar een bepaalde auto gevraagd , en of we deze zaterdag ochtend konden komen bekijken (Ik werd aan de telefoon keurig te woord gestaan, geen haast of niks.) Het was geen enkel probleem zaterdag ochtend stond de auto zelfs al klaar voor een proefrit Naast de mooie auto gaf het goede gevoel, de inruilwaarde van de auto waar we mee kwamen, en niet te vergeten de vriendelijke ontvangst/verkoper en een kop koffie de doorslag We zijn dan ook een uurtje later vertrokken met de nieuwe auto Jawel 100% Elektrisch ipv de Diesel . Zover helemaal blij , we hopen aan deze een hoop plezier en veilige km te mogen beleven.

Aanbeveling: Ja

Arkin uit: Hoorn

14 april 2021
10

Uitstekend

Uitstekend erg vriendelijke mensen TOP!!

Aanbeveling: Ja

Ronny uit: Oosterlittens

13 april 2021
10

Super

Na avonds na half negen een berichtje gestuurd te hebben om de volgende dag een proefritje te maken binnen 5 minuten antwoord. Auto stond er prachtig voor en na de proefrit lag er een inruil voorstel klaar zeer netjese prijs en direct over gegaan tot aankoop. Koffie is trouwens ook heerlijk.

Aanbeveling: Ja
38 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 9,3 / 10 - klantenvertellen.nl