Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Anwb partner
Proefrit aan huis
Landelijke service vanuit Sneek

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
29x
9,7
100%

Norman uit: Huizen

25 juni 2022
10

Ontzettend goed

Prachtige Audi A3 gezien op site via marktplaats. Bericht gestuurd kreeg vrij snel bericht terug. Ontzettend fijne en duidelijke communicatie. Deal snel gesloten en daarna ging alles vlekkeloos. Snelle reactietijden op de mails. Je merkt aan alles dat het de gaat om alles zo fijn mogelijk te maken voor de klanten. De passie straalt van ze af in de mails maar ook bij het afleveren van de auto. Lucas kwam de auto leveren op zaterdag wat normaal wat lastiger is, maar precies op het afgesproken tijdstip stond hij voor deur. Legde alles goed uit over de auto. Wat een aardige man met veel kennis! Autobedrijf Pheifer is meer dan een aanrader voor iemand die een auto van plan is om aan te schaffen.

Aanbeveling: Ja

Jesse uit: Den Haag

14 mei 2022
9

GEWELDIG! Wat een service en kwaliteit!!

Beste, 2 dagen geleden heb ik een Alfa Romeo Giulia gekocht bij Pheifer BV. De auto werd bij mij thuis in Leidschenveen afgeleverd, dit is een rit van 2 uur en 15 min. Proefrit gemaakt en was zeer tevreden over de geboden kwaliteit! Koop gesloten, Eelco de verkoper, die de auto persoonlijk kwam brengen, was zeer behulpzaam en heeft de deal verder met mij afgesloten. Tevens alle administratie gelijk afgerond zodat ik meteen eigenaar ben van mijn nieuwe auto! Verder half jaar garantie op de motor gekregen. Afz. Een zeer tevreden klant!

Aanbeveling: Ja

Nas uit: Maastricht

6 mei 2022
9

Uitmuntend

Goed en een correcte autohandelaar. Goede service. Auto voor de deur afgeleverd (300km afstand). Zeer klantvriendelijk. Mijn ervaring met autobedrijf Pheifer was zeer aangenaamd.

Aanbeveling: Ja

Jim Welp uit: Heemskerk

5 mei 2022
10

Hele fijne ervaring

Iets langer dan een maand geleden heb ik een tweedehands Hyundai i30 aangeschaft bij Pheifer, Van te voren even gebeld of de auto nog beschikbaar was omdat ik ongeveer 1,5 uur moest rijden voor een proefrit. Aangekomen bij Autobedrijf Pheifer zag je meteen hoe mooi schoon en bijgehouden de auto's & het bedrijf was. De auto stond al klaar en schoongemaakt voor een proefrit en na de rit al snel besloten de auto te kopen. Gelukkig heb ik niet nog een keer 1,5 uur hoeven rijden want de Auto werd prachtig afgeleverd door Lucas, Hij wist vrijwel alles te vertellen over de auto en hij was netjes en beleefd. Na een maand rijd de auto nog steeds heerlijk, Bedankt voor de fijne ervaring tot nu toe!

Aanbeveling: Ja

Doeke uit: Leeuwarden

31 maart 2022
10

prima service

auto bij jullie gekocht, waar ik natuurlijk helemaal blij mee ben, super geholpen door Eelco en een prima deal gesloten. ook nog netjes gewassen en tank benzine, dat is pas service.

Aanbeveling: Ja

Remco uit: Joure

26 maart 2022
10

Goed geholpen

Super vriendelijk ontvangen en goed geholpen

Aanbeveling: Ja

Nus uit: Sappemeer

18 maart 2022
10

Kort en krachtig

Bij het eerste contact vriendelijk en ook zakelijk ontvangen. Met vertrouwen een proefrit kunnen maken om daarna met het zakelijke gedeelte te beginnen, met een cappuccino in de hand. Ze staan open voor het onderhandelen, met het gevolg dat er snel een deal gemaakt is. Mijn beoordeling voor het Autobedrijf Pheifer B.V. is dan ook, Kort en krachtig!

Aanbeveling: Ja

Jolanda uit: Ermelo

20 februari 2022
10

Prima bedrijf

Om onze alfa achter te laten na 7 trouwe jaren was lastig! Maar we hebben er nu zo’n mooie nieuwe model Alfa Romeo voor terug kunnen kopen. Omdat we een goede deal hebben kunnen maken. Wij zijn heel blij en rijden nu de wereld rond met een lach op ons gezicht!❤️ Bedankt mensen ! Fam Bakker

Aanbeveling: Ja

Mark uit: Harlingen

20 februari 2022
10

Top service

Gewoon top! Trekhaak onder mijn auto kunnen zetten alles snel geregeld en nog bij mij afgeleverd en de inruil mee genomen!

Aanbeveling: Ja
29 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 9,7 / 10 - klantenvertellen.nl