Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0515) 41 58 25
Eersteklas aanbod sinds 1946
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch Car Service
Landelijke service vanuit Sneek

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
32x
9,6
100%

Patrick uit: Maastricht

21 november 2020
10

Super en zeer klantvriendelijk

Goede bereikbaarheid zelfs in de late avonduren en na een tevreden onderhandeling de deal gesloten

Aanbeveling: Ja

Joop uit: Vledder

18 oktober 2020
8

We hebben ons contact als prettig ervaren.

Goede service .

Aanbeveling: Ja

Cor uit: Zutphen

14 oktober 2020
10

Super

Prima service, communicatie, heerlijke auto. Gewoon menselijk!

Aanbeveling: Ja

Ruud Bonneveld uit: Amsterdam

14 oktober 2020
10

Een geweldig bedrijf en geweldige verkopers het zijn toppers

Mijn ervaring met autobedrijf Pfeiffer is geweldig ik ben uitermate goed behandeld door Elco Wester een prima men menselijke verkoper maar als het er op aankomt ook goed zakelijk dus ik zou iedereen aanraden om daar een auto te kopen in een woord één geweldig bedrijf toppieeeeee

Aanbeveling: Ja

Dick uit: Alphen aan den Rijn

8 september 2020
9

Prettig en correcte samenwerking.

Het contact met Eelco, autogarage bedrijf Pheifer heb ik als als zeer prettig en correct ervaren. De auto is in tip top conditie, als mede ook de presentatie en de proefrit. De service is prachtig, de auto werd bij mij thuis gebracht. Met goede uitleg. tevens nog een mooie garantie erbij geleverd van Autotrust. Het kopen van een auto, heb ik hier als bijzonder fijn ervaren, ben blij met deze aankoop bij Eelco en garage bedrijf Pheifer.

Aanbeveling: Ja

Sven uit: Lemmer

29 augustus 2020
10

Geweldig

Mooi bmw 4 serie gekocht. Top afgeleverd en top auto!! Top service en uitstekend geholpen.

Aanbeveling: Ja

Jeroen uit: Spijkenisse

27 augustus 2020
10

Uitstekend!!

Na het vinden van de auto die we graag zouden willen hebben dmv de website, had ik sochtends gebeld om een proefrit aan te vragen. Dit ruim 200km van het auatobedrijf vandaan, kon dezelfde dag nog waarna we vervolgens dezelfde middag nog besloten hebben om de auto te kopen! Dus voor ons was het een geweldige service en een vlotte maar vriendelijke afhandeling!

Aanbeveling: Ja

Eddie van dijk uit: Buitenpost

27 augustus 2020
10

Helemaal top

Super mooie auto gekocht voor een goede prijs, zeer vriendelijk behandeld. Proef rit gemaakt zonder gedoe Eerlijke inruil prijs gekregen voor mijn eigen auto.

Aanbeveling: Ja

Sharon uit: Purmerend

11 augustus 2020
10

Top

Netjes geholpen, fijne sfeer en goede service!

Aanbeveling: Ja
32 klanten beoordelen Autobedrijf Pheifer met een 9,6 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl